~ David C. Horsley LLB
" Her Majesty’s Coroner

for Portsmouth and

South East Hampshire

‘Paul J Beech

Code A

*_"’-27 November 2008

) Dear Mr Beech .

CORONER’S JURY SERVICE' COMMENCING 18 MARCH 2009

PCO000524-0001

Co'roner’s Office |
~ The Guildhall
‘o ‘Guildhall Square

Portsmouth

PO1 2A]"

© Fax: 023 9268 8331 o

- . ‘Thank you for returnrng the form in respect of the above Jury Servrce I note that you
- “wish to be excused service on the Coroner's Jury. panel summonsed for the above date |

vconflrm that you are no Ionger requrred to attend

' Yours srncerely

Code A

’Valerre Maddlson S
: Coroners Admlnrstratlon Offrcer
- Teld Code A :

:E_mall. 1 !Code A

@ Hampshire

County Council

_ Portsmouth
- 'VCITY COUNCIL



PCO000524-0002

Ref: COR/908100035/18-03-09

THIS FORM SHOULD BE RETURNED IN THE ENVELOPE PROVIDED
WITHIN THREE DAYS

- Paul J Beech

Code A

Please enter: Telephone Number: | Code A S Date of Birth: | Code A i.............

(If possible, please give a telephone number where you can be contacted between 9am and 5pm)
INFORMATION GIVEN WILL BE TREATED IN THE STRICTEST CONFIDENCE

1. Are you QUALIFIED to serve as a juror?
(Please see attached for qualification for service as-a juror - and tick the appropriate box)

WYES . ONO
If you have entered NO to Question 1, please answer question 2 and sign the form at the end

If you have answered YES and WISh to-apply to be excused from Jjury service or this occas:on please go to 3 below and then
sign the form at the'end. - ’

2. |AMNOT QUALIFIED to serve on a jury because:

de | Mesqﬁaﬁ{mo\gprcum shee | ‘wog, lgoMM
only Sought kreckment ocobuficmally, Vie onbi-depressovts.

U'm nobe swre if thit disgualifies me or nots.
3. YOU ARE ENTITLED TO BE EXCUSED if you fall within any of the categories or persons described in
Rule 51(2) or (4) of the Coroners Rules 1984 (althou_gh you may serve if you want to).

YOU MAY BE EXCUSED at the discretion of the Coroner or of the Officer authorised by the Coroner on
grounds such as poor health, iliness, physical disability, insufficient understanding of English, holiday
arrangements or for any other good reason.

I WISH TO BE EXCUSED from jury service on this occa3|on because
(Continue overleaf if necessary)

(If you are in any doubt as to whether you may be excused from jury service, please write to the Officer
authorised by the Coroner at the address on the front of the summons)

When you attend as a juror you may be discharged if there is doubt as to your eapacity to serve ona
jury because of physical disability or insufficient understanding of English.

| HAVE READ THE WARNING IN THE SUMMONS AND THE INFORMATION GIVEN IS TRUE

Code A




| -To:  Paul J Beech-

PCO000524-0003

" Ref: COR/908100035/18-03-09

(CodeA  COPY SUMMONS

Summons to Juror
To PAUL J BEECH of the above address

BY VIRTUE of a warrant of Andrew MeIrose Bradley, Her Majesty s Deputy Coroner

~YOU ARE HEREBY SUMMONED to appear before the Coroner as a Juror

on Wednesday, 18 March 2009 at9. 30am i

at  The Coroners Court in the Portsmouth Combmed Courts Building,
Wmston Churchlll Avenue Portsmouth, P01 2EB

until you are no Ionger reqwred (It is ant|C|pated that this will be for up to EIGHT WEEKS )
You must attend at the tlme and place shown above unless you are told by the Of‘flcer authorlsed by

the Coroner that you need not do so.

Dated this 14th day of Novevmvber 2008
Coroner's Officer

YOU MUST COMPLETE THE ATTACHED FORM. AND RETURN IT TO THE ADDRESS BELOW

- IN THE ENVELOPE PROVIDED WITHIN THREE DAYS OF THE RECEIVED OF THIS SUMMONS

Please return to: Miss V.A Maddison, Coroner's Offic ice, The Gurl_dhall Gurldhall Square Portsmouth, PO1 2AJ
Tel: 02392 688326 Fax: 02392 688331 Emall Code A i

WARNING: YOU WILL BE LIABLE TO A FINE IF YOU:

1 refuse to give the information necessary to decide if you are qualified to serve on a jury;
2 deliberately give false information or cause or permit false information tobe given;

3. fail to attend for jury service or refuse without reasonable excuse to serve as a juror; or
4 serve on ajury knowmg that you are not qualified to do so.



