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02 October 2002 

Dear Dr Grocock, 
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Thank you for your letter JHG/ICS of 27 September 02. I write to seek 
clarification of what you are saying. As I read your letter, you have asked the 
PCT to provide a conciliator to chair the first meeting where I am meeting with 
the Chief Executive, Director of Nursing and yourself. You have not 
mentioned the second meeting I was proposing (which would follow the first 
meeting and would be between yourself and myself). 

Under chapter 5.16 of the NHS Complaints Guidance (March 1996) a 
conciliator’s assistance is made available to help facilitate agreement between 
the practitioner and complainant when either party has requested it (in this 
case yourself). The conciliator would therefore only apply to the second 
meeting between yourself and myself, which I assume you have agreed to, 
and not the first meeting between myself and staff of the Fareham and 
Gosport Primary Care Trust, which of course includes yourself under bed fund 
arrangements. 

Yours sincerely, 
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Copy to: 
Chief Executive Fareham & Gosport PCT 


